pokupi.rs

SVIM NAŠIM KUPCIMA NUDIMO 100% SIGURNU ISPORUKU! PLAĆANJE POUZEĆEM

NARUČITE TELEFONOM
060 37 37 037

PRODAJA@POKUPI.RS
POZOVITE 060 37 37 037
  • Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike pokupi.rs web shopa-a.

pokupi.rs sajt je u vlasništvu firme POKUPI.RS, sa matičnim brojem 65801582 i sedištem  u Nišu, Vase Čarapića 2 66. Korišćenjem sajta, vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa.  Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme  bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

Sadržaj web sajta i autorska prava

 Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.
 Slažete se da necete ometati ili narušavati usluga sajta, sigurnosnih sistema na sajtu ili na veb sadržaja.
 Administratori pokupi.rs konstantno rade na održavanju tačnost informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribori koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

Vaš račun

  Koristeći sajt u određenim delovima je potrebno da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa svom računaru i saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora sajta što pre. POKUPI (pokupi.rs) nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga.

Ograničenja odgovornosti

  Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.
Poručivanjem proizvoda,pokupi.rs se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana.

Dostupnost na sajtu

pokupi.rs zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt web sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da pokupi.rs neće biti odgovoran vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

 Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na pokupi.rs .
Pokupi.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju , sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na pokupi.rs . Protiv takvih aktivnosti pokupi.rs kao vlasnik sajta pokupi.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).


Načini plaćanja

Gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

Nažalost, kuriri brzih pošti nemaju aparate za plaćanje karticama tako da ova mogućnost nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 6 meseci od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

 

Reklamacije – zahtev za otklanjanje nesaobraznosti isporučene robe

 U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.
Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista ili na telefon: 0603737037

Jednostrani raskid – Odustajanje od kupovine

 Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost  pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.
Obrazac jednostranog raskida ugovora možete preuzeti ovde i ukoliko ne stigne sa proizvodom smatraće se da vam je isporučen tj dostupan za preuzimanje. Izjava o jednostranom raskidu ugovora na daljinu koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija se može poslati elektronskom poštom ( prodaja@pokupi.rs ) ili preporučeno na adresu Prodavca (Vase Čarapića 2 66, 18000 Niš).
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i porvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena.

Oštećen paket prilikom isporuke  

 

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe!
Ako ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod vidljivo oštećen, Molimo Vas da odmah, a najkasnije 24 h od trenutka prijema kontaktirate Call centar ili prosledite elektronsku poruku na mail prodaja@pokupi.rs i obavestite nas da je paket oštećen. Poslaćemo kurira da uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Po prijemu paketa pokupi.rs  će Vam poslati drugi proizvod.

Ukoliko imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate .