pokupi.rs

SVIM NAŠIM KUPCIMA NUDIMO 100% SIGURNU ISPORUKU! PLAĆANJE POUZEĆEM

NARUČITE TELEFONOM
060 37 37 037

PRODAJA@POKUPI.RS
POZOVITE 060 37 37 037
  • Politika privatnosti

Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu Pokupi (pokupi.rs), vi prihvatate i slažete se da će te poštovati sledeće privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u ovoj izjavi Politike privatnosti, morate odmah da prestane da koristi sajt i / ili usluga Sajt.

Ova politika može da se promeni s vremena na vreme ažuriranjem stranice. Trebalo bi da proverite ovu stranicu povremeno kako bi bili sigurni da ste upoznati sa svim promenama.

Pokupi (pokupi.rs) sajt je u vlasništvu firme POKUPI.RS, sa matičnim brojem 65801582 i sedištem u  Nišu, Vase Čarapića 2 66.

Podnošenjem registracione prijave ili porudžbine na sajtu  pokupi.rs, vi prihvatate i slažete se činjenicom da će vaši lični podaci biti korišćeni od strane administratora pokupi.rs  za sledeće namene:

  –  Da vam se obrati, kao klijent na sajtu;
  –  Da obradimo Vaš nalog;
  –  Daje vam pristup određenim takmičenjima, poklonima i promotivnim aktivnostima;
  –  Da bi vam poslali nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (u vezi sa izmenama na sajtu ili vaš korisnički nalog, na primer);
     Da bi vam slali vesti o ponudama, popustima ili drugim informacijama .

Mi čuvamo lične informacije da bi vam slali obaveštenja o vašem korisničkom nalogu na pokupi.rs, da vas obavestimo o statusu vaših porudžbina i da ocenite kvalitet proizvoda i usluga koje vam pružamo.

U ime firme pokupi.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme pokupi.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ako imate pitanja u vezi naše politike privatnosti, molimo kontaktirajte nas na prodaja@pokupi.rs