pokupi.rs

SVIM NAŠIM KUPCIMA NUDIMO 100% SIGURNU ISPORUKU! PLAĆANJE POUZEĆEM

NARUČITE TELEFONOM
060 37 37 037

PRODAJA@POKUPI.RS
POZOVITE 060 37 37 037
34%

PASTA za brzu popravku oštećenih ZIDOVA Plus POKLON metalna ŠPAKLA

990.00 RSD

Samostalno popravite sva oštećenja na zidovima za samo 5 minuta! Ne trebaju Vam majstori i prevelika ulaganja da izvršite reparaciju zida. Potrebno Vam je samo da izdvojite nekoliko minuta i da nabavite supermoćnu pastu za reparaciju zidova. Iskoristite trenutnu akciju i poručite odmah Pastu za brzu popravku oštećenih zidova po ceni od samo 990 dinara i na POKLON dobijate metalnu  ŠPAKLU.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra PO1198 Kategorija

Opis

PASTA za brzu popravku oštećenih ZIDOVA
Plus POKLON metalna ŠPAKLA
 
Samostalno popravite sva oštećenja na zidovima za samo 5 minuta!
 
👉 Odmah spremna za upotrebu
Pasta dolazi u tubi i spremna je za nanošenje čim je otvorite. Više nema potrebe da zbog nekoliko sitnih oštećenja mešate glet ili gips i pravite nered kao da renovirate ceo stan.
 
 
👉 Najbrže rešenje
Nanosi se direktno na zid i poravnava špatulom koju dobijate u paketu sa pastom. Suši se za samo 4h i sjedinjuje sa površinom zida kao da oštećenja nije ni bilo. Ne zahteva nikakvu dodatnu obradu, a ukoliko je zid u nekoj boji, slobodno prekrečite popravljen deo čim se pasta osuši.
 
 
 
👉 Za sve vrste oštećenja
Pasta se čvrsto hvata za sve vrste zidnih površina, pa čak i bez ikakve prethodne pripreme. Nakon sušenja postaje potpuno čvrsta tako da bez problema možete krpiti i dublja oštećenja kao što su rupe od šrafova, eksera i odlomljeni ćoškovi, išarani i umazani zidovi.
 
👉 Otporna na vodu i vlagu
Nakon sušenja, pasta postaje potpuno vodootporna tako da je možete koristiti za popravke u kupatilu, kao i na ostalim mestima koja se kvase vodom. Na mestima prekrivenim pastom ne dolazi do stvaranja buđi, pa je slobodno možete naneti i u ćoškovima gde se često skuplja vlaga.
 
 
 
👉 Potpuno bezbedna
Pasta je napravljena od bezbednih i netoksičnih sastojaka kao što su Talk pasta, biljna guma i smola. Nakon nanošenja na zid ne otpušta nikakva isparenja tako da slobodno možete boraviti u prostoriji tokom perioda sušenja.
 
 
 
Kako se postavlja?
 
Korak 1: Površinu na koju želite da nanesete pastu obrišite suvom krpom kako bi odstranili naslage prašine.
Korak 2: Nanesite pastu direktno iz tube na oštećenje ili je namažite špatulom.
Korak 3: Pritiskajte nanesenu pastu špatulom da se ravnomerno rasporedi kroz oštećenje i da biste istisli sav višak vazduha.
Korak 4: Poravnajte pastu špatulom i odstranite sav višak.
Korak 5: Sačekajte da se osuši minimum 4h.
Korak 6: Nakon sušenja, površinu možete dodatno obraditi šmirglom kako bi bila potpuno ravna sa zidom ili prekrečiti odgovarajućom bojom.
 
 
Sadržaj paketa
1x 100 g Paste
1x Poklon metalna ŠPAKLA
1x Nastavak za precizno nanošenje
 
Odmah spremna za upotrebu
✅ Najbrže rešenje
✅ Za sve vrste oštećenja
✅ Otporna na vodu i vlagu
✅ Potpuno bezbedna
 
Iskoristite trenutnu akciju i poručite odmah- Pastu za brzu popravku oštećenih zidova po ceni od samo 990 dinara plus poklon ŠPAKLA i samostalno popravite sva oštećenja na zidovima za samo 5 minuta!
 
 
Kako poručiti: 🛒 Dodajte u korpu a zatim lako popunite potrebne podatke. 📲Ili pozovite na broj: 060 37 37 037 ✅ Ili nam pišite  (fb messenger u donjem desnom uglu) 💥Od podataka je potrebno: -Ime i prezime -Ulica i broj -Mesto i poštanski broj -Broj telefona za kontakt

🛒Slanje se vrši na teritoriji Srbije, cena poštarine je 300 dinara (FIKSNO).
Brza isporuka paket je kod Vas u roku od 1-3 radna dana.
Sigurna kupovina, u slučaju da kupac odustane od dobijenog paketa, isti može da vrati u roku od 14 dana , novac se vraća nazad. Zagarantovana sva prava po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PASTA za brzu popravku oštećenih ZIDOVA Plus POKLON metalna ŠPAKLA“

Povezani proizvodi